Lokale kerken

We hebben al veel lokale kerken geholpen met het verkrijgen van inkomsten voor hun projecten. Zo hebben we geld opgehaald voor renovaties van kerkgebouwen, voor nieuwbouw, voor onderhoud aan orgels en nog voor veel meer projecten. En we hebben gemeentes geholpen bij de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

We werk(t)en onder andere voor de Oudshoornse kerk in Alphen aan de Rijn, de Protestantse gemeentes in Dalem-Gorinchem Oost, in Den Bosch, in Naarden, in Oude Wetering, in Sint-Michielsgestel / Schijndel, in Emmen, in Zwanenburg en in Valkenswaard.

Maar ook voor de hervormde gemeentes in Willige Langerak, Nieuwer ter Aa, Zegveld, Loenen en Veenendaal. En voor de pioniersplek Choral Evensong & Pub in Utrecht en de Hersteld Hervormde Gemeente te Opheusden hebben we mogen helpen.

En de gemeentes in Boven Hardinxveld, Dalfsen, Hasselt, IJsselstein en Maas- en Heuveland deden een beroep op onze expertise. En inmiddels ook de Protestantse Gemeente in Lelystad en in Vlijmen-Hedikhuizen.