Op weg naar een Nationale Bedevaartskerk!

De Stichting Maria van Renkum, een relatie van 2Select , is genomineerd voor de titel “meest gastvrije kerk van Oost Nederland.” De stichting heeft als doel, de Kerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming te behouden als plaats van samenkomst. Dit zowel voor de lokale geloofsgemeenschap als voor bedevaartgangers die worden aangetrokken door het 14e-eeuwse Mariabeeld. 2Select helpt de stichting het geld te vinden om het gebouw aan te kopen en te restaureren, pelgrims onderdak te bieden in een bed & breakfast, en activiteiten (zowel toeristisch als meditatief/inhoudelijk) te ontwikkelen.

De kerk van ‘Maria van Renkum’ heeft de shortlist gehaald van de verkiezingen voor de “meest gastvrije kerk in Oost-Nederland”. Organisator van deze verkiezingen is de Stichting Welkom in de Kerk. Stemmen kan tot 30 april 2020 op www.gastvrijekerk.nl

Waardeert u de inspanningen om de Kerk van Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming verder te ontwikkelen als bedevaartsoord met landelijke betekenis en uitstraling? Ga dan ook stemmen en kies voor de kerk van Maria van Renkum!